KABA

Dodijeljena priznanja za najljepše adventske izloge u Karlovcu, pobjedu odnio izlog Centra Vladimir Nazor

 

U četvrtak, 7. siječnja, dodijeljena su priznanja i nagrade za prva tri mjesta za najljepše adventske izloge grada Karlovca po izboru građana. Od 17 prijavljenih izloga, prvo mjesto sa 3.441 glasom osvojio je Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor. Drugo mjesto sa 3.203 glasa osvojio je Dom za odgoj djece i mladeži Karlovac, a treće mjesto sa 563 glasa osvojio je Bloom cvjetni studio.

Ovo je bio treći po redu izbor za najljepši adventski izlog ili poslovni prostor. Turistička zajednica grada Karlovca provodi ovu akciju s ciljem poticanja uređenja izloga i poslovnih prostora u vrijeme blagdana, te time i pozicioniranja Karlovca kao adventske destinacije. Iako su prošlu godinu obilježili pandemija te brojna ograničenja kretanja ove su dekoracije doprinijele blagdanskom raspoloženju i pozitivnom ozračju.

Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birali su zatim svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani od 21. do 30. prosinca na Facebook stranici TZ grada Karlovca – Visit Karlovac.