Toni Šarić novi direktor Turističke zajednice područja Kupa

Toni Šarić novi je direktor Turističke zajednice područja Kupa. Izabran je i potvrđen od Ministarstva turizma i sporta te je od 1. veljače 2021. godine stupio na funkciju direktora.

Od ožujka 2014.godine, Turistička zajednica Grada Ozlja nema zaposlenih djelatnika, no ipak se nastojalo provoditi aktivnosti u skladu s potrebama turističke destinacije i interesima članova turističke zajednice. U rujnu 2019. u Ozlju je održana Osnivačka Skupština Turističke zajednice područja Kupa. Članovi su Grad Ozalj i općine Kamanje, Žakanje, Ribnik, Draganić i Lasinja. Prvi mandat predsjednika Turističke zajednice područja Kupa obnašala je Gordana Lipšinić, gradonačelnica Grada Ozlja, a nakon toga općinski načelnici abecednim redom.

Šarić je od srpnja 2015. godine radio i provodio brojne turističke projekte i aktivnosti, kao voditelj Odsjeka za gospodarstvo i projekte Grada Ozlja i kasnije stručni suradnik za projekte i gospodarstvo. Po struci je diplomirani ekonomist. Radio je i kao voditelja marketinga Hotela Villa Lenije u Vinkovcima, osnivač je i umjetnički direktor Festivala dokumentarnog rock filma DORF od 2007. godine do danas.