Željko Fanjak novi direktor Turističke zajednice Karlovačke županije

Željko Fanjak  stupio je na dužnost direktora Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije zamijenivši na toj poziciji dugogodišnju direktoricu Dinu Begić.

Željko Fanjak magistar je ekonomiije koji je godinama stjecao radno iskustvo u raznim multinacionalnim organizacijama, a na poziciju direktora Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije dolazi s pozicije Višeg savjetnika za razvoj i EU fondove Karlovačke županije, gdje je prethodno obnašao dužnost pročelnika Odjela za gospodarstvo. Uključen je u brojne turističke projekte među kojima su Tour of Croatia, Susret s rijekom, Štrudlafest, Adventu Karlovcu i Dodir civilizacija, a kao pročelnik Odjela za gospodarstvo radio je na izradi više strategija i programa te bio voditelj Radne skupine za izradu Strategije razvoja turizma Karlovačke županije za razdoblje od 2018. do 2025. godine.

-Ponosan sam i zahvalan na prilici da svojim stručnim znanjem i radom doprinesem tome da Karlovačka županija razvije svoj turizam kako bi smo svima pokazali što imamo i možemo te potaknuli održivi razvoj cijele županije. Ključ uspjeha vidim u suradnji svih dionika u našoj destinaciji aktivnogturizma te u brendiranju s naglaskom na korištenje digitalnih platformi, rekao je Fanjak povodom imenovanja.