web karijera 1160*120
web struka 1160*120

U Vinskom Vrhu teško stradao mladi vozač, u Gornjem Zvečaju problem u prometu napravio biciklist, a u Gornjem Zagorju traktor vozio pijani muškarac

Jučer oko 11 sati na Vinskom Vrhu u općini Netretić dogodila se prometna nesreća. Automobilom karlovačkih registracija upravljao je 19-godišnjak koji je na lokalnoj cesti, na nizbrdici, prešao vozilom na suprotnu stranu ceste te udario u automobil karlovačkih registracija koji je vozio 55-godišnjak. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen, dok je 55-godišnjak lako ozlijeđen. Protiv 19-godišnjeg vozača bit će podnijet obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana nešto iza 12 sati Gornjem Zvečaju, općina Generalski Stol dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist. Biciklom je upravljao 64-godišnjak i kretao se kolnikom a zatim naglo skrenuo uslijed čega je udario u automobil ogulinskih registracija kojim je upravljala 42-godišnjakinja, a koja je u tom trenutku obilazila biciklistu. Vozaču bicikla bit će uručen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o događaju.

Policijski službenici su jučer u večernjim satima u mjestu Gornje Zagorje u Ogulinu, utvrdili da traktorom upravlja pijani 38-godišnjak i to prije stjecanja prava na upravljanje. Vozač je u krvi imao 1,14 promila u krvi. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran.