cacib2

Glazbena škola Karlovac priprema koncertni spektakl na otvorenom

Po uzoru na velike gradove Glazbena škola Karlovac je nakon godinu dana stanke organizirala koncertni spektakl na otvorenom.

U subotu, 22. svibnja 2021. godine u 18:00 sati u parku ispred Glazbene škole Karlovac održat će se koncert na otvorenom pod nazivom „KLASIKA U PARKU”. Koncert će se uživo prenositi live streamom na You tube kanalu, Internet i Facebook stranici Glazbene škole Karlovac.

https://www.glazbena-ka.hr/20260510-koncert-klasika-u-parku

https://www.facebook.com/glazbena.skola.karlovac

Na koncertu će nastupiti učenici Glazbene škole Karlovac uz Simfonijski orkestar Glazbene škole Karlovac pod dirigentskom palicom maestra Vetona Marevcija. Članovi Simfonijskog orkestra su učenici i nastavnici Glazbene škole Karlovac, a solisti su učenici koji su ove školske godine osvojili zapažene međunarodne i državne nagrade. Veton Marevci je mladi perspektivni dirigent, bivši učenik Glazbene škole Karlovac, koji se u svojoj biografiji već može pohvaliti značajnim angažmanima. Koncert „KLASIKA U PARKU” je dio ciklusa Koncerta IZVRSNIH UČENIKA I NASTAVNIKA kojim Glazbena škola Karlovac svake godine u potpunosti opravdava njegov naziv i potvrđuje zavidnu odgojno-obrazovnu kvalitetu. Iskustvo koje mladi glazbenici ostvaruju svirajući uz Orkestar neprocjenjiva je blagodat koje mogu pružiti samo pojedine sredine, a grad Karlovac je jedna od njih.

Koncert je financirao Grad Karlovac i Karlovačka županija a održavanje koncerta je odobrio Stožer civilne zaštite Karlovačke županije.

“Pridružite nam se u ovoj jedinstvenoj večeri, ponesite dekicu, sjednite u prekrasan park i budite dio glazbene poslastice koju smo za vas pripremili”, poručuju iz Glazbene škole Karlovac.