web karijera 1160*120
web struka 1160*120

U Karlovcu uskoro počinje tečaj trbušnog plesa

U Karlovcu uskoro počinje tečaj trbušnog plesa. Voditi će ga iskusna trbušna plesačica i voditeljica studija za orijentalni ples “Ritam plesa”, koji je deset godina djelovao u Zagrebu, Nikolina Stepić. Široj javnosti poznata je kao sudionica tv showa Super talent, u kojem je svojim plesnim umijećem oduševila i publiku i stručni žiri.

Ljepote trbušnog plesa Nikolina je otkrila davno u sklopu programa jednog aerobik kluba u Zagrebu i ne znajući što je čeka priključila se jednom od ponuđenih tečaja, ali bila je to ljubav na prvi pogled, možemo reći na prvi pokret.

Uslijedile su godine edukacija i nastupa te desetgodišnje iskustvo vođenja vlastitog studija za orijentalni ples u Zagrebu “Ritam plesa” kojeg je zbog pandemije koronavirusa zatvorila. Nikolina se nedavno vratila u rodni Karlovac gdje pokreće tečaj trbušnog plesa.

Tečaj je namijenjen svim zainteresiranima svih dobnih skupina, nije potrebno nikakvo predznanje, ali poželjno je da su polaznici zdravi jer se dosta radi s kukovima, koljenima, u pokretu je cijela kraljžnica. Tečaj će trajati od ove jeseni sve do sljedećeg ljeta tako da će polaznice imati priliku savladati osnove trbušnog plesa.

Upisi su u tijeku, a sve informacije možete dobiti na: 099 2008 508 ili na e-mail: nistepic@yahoo.com. Tečaj trbušnog plesa održavat će se u prostoru Sportsko-rekreacijskog i plesnog kluba “Casablanka” gdje također počinju i početni tečajevi salse i bachate te ostali fitness programi pod vodstvom Blanke Androšević.