Nikola Badovinac gradonačelniku Mandiću poslao otvoreno pismo: “Možda u neko skorije vrijeme Karlovac bude glumio Kabul u nekom stranom filmu?”

Nekadašnji gradski vijećnik i aktivist Nikola Badovinac poslao je otvoreno pismo gradonačelniku Karlovca Damiru Mandići o problematici banijanskog mosta. Pismo prenosimo u cijelosti.

 

Poštovani gradonačelniče,

podsjetio bi Vas da niste ništa učinili da sanirate opasna oštećenja na Banijanskom mostu. Priznajem da je bilo nekih sitnih korekcija na nogostupu, ali su to bile stvarno sitne intervencije. Dobili smo nekoliko zakrpa. 
Kako nemate vremena reagirati, bio sam slobodan i fotografirao (u prilogu) trenutno stanje koje je čak i gore nego kada sam Vam zadnji puta slao mail o ovoj problematici (21.07.2021.)
Ovaj mail šaljem i medijima te apeliram na njih da aktualiziraju ovaj problem pa možda ova gradska vlast dobije poticaj da sanira oštećenja i učini most sigurnim za korištenje. 
Snimio sam i kratki video, a predlažem i da sami prošećete Banijanskim mostom jer Vam je blizu radnog mjesta. 

 

Možda u neko skorije vrijeme Karlovac bude glumio Kabul u nekom stranom filmu? Možda…..
Kao stanovnik Banije odnosno Karlovca osjetim veliki sram jer ova gradska vlast nije u stanju riješiti ovako jednostavan problem. Izgleda da ne osjetite Karlovac kao ja. 

 

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru, ali ti odgovori su stvarno rijetki, ali se ipak zahvaljujem. 

 

S poštovanjem,

 

Nikola Badovinac, zabrinuti građanin