Plesna predstava “Kad ruke šute” u četvrtak u Zorin domu

Predstava je nastala prema ideji producentice Karlovčanke Laure Pribanić, studentice Akademije dramskih umjetnosti

Nakon odlične premijerne izvedbe i uspješno položenog ispita iz kazališne produkcije, “Kad ruke šute” kreće s ponovnim izvedbama, ali i gostovanjima diljem Republike Hrvatske u suradnji s Plesnim centrom TALA koji preuzima daljnji razvoj i distribuciju predstave.

Kad ruke šute” plesna je predstava nastala prema ideji producentice Laure Pribanić , a na temelju stručno – istraživačkog teksta o partnerskim odnosima koji je napisala socijalna pedagoginja Sara Peranić. Plesač i plesačica, služeći se pokretom, gestama, mimikom i dodirom, u koreografiji Ilone Cvitić Kanceljak i Filipa Likića te uz autorsku glazbu Silvije Grilec, prikazuju 4 razine partnerskog odnosa kroz koje svi partneri na putu izgradnje kvalitetnog odnosa na svoj jedinstveni način prolaze.

Kombinacijom različitih plesnih stilova poput lyrical, contemporary, jazz, modern, acrobatic, Sunčica Bandić i Christian Nujster ispričat će (otplesati) što znači temeljna misao projekta: “I tako su gradili odnos do kraja života”.

Karlovačka publika predstavu će imati priliku pogledati u četvrtak, 14. listopada u Gradskom kazalištu “Zorin dom” s početkom u 20 sati. Cijena ulaznica je 30 kuna, a za umirovljenike i organizirane skupine (više od 10) cijena iznosi 20 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u GK Zorin dom u redovnom radnom vremenu blagajne i sat vremena prije izvedbe.