PPD Zagreb – HRK Karlovac 32:22

Karlovački rukometaši u 5. kolu Paket 24 Premijer lige u dvorani na Rakovcu jučer su izgubili od PPD-a Zagreb, aktualnih prvaka.

Gosti su pobijedili s 32:22. U karlovačkoj ekipi istakli su se Dominik Smojver koji je postigao je osam pogodaka i Ivan Bačić pet. Ovaj rezultat bio je očekivan jer su gosti bili značajno jači od domaćina.

I prije utakmice znalo se tko će pobijediti. Dogovorili smo se da pružimo svoj maksimum. Oni su prvi put u ovoj sezoni došli praktički kompletni i došli su pobijediti i pripremiti se za utakmicu Lige prvaka s “Kielom”. Drago mi je da su svi naši mladi igrači dobili priliku u ovoj utakmici i da su mogli osjetiti kako je igrati na višoj razini, istaknuo je Dominik Smojver.

Trenerica karlovačke momčadi Tatjana Rašić, vrlo je kratko prokomentirala utakmicu i bez obzira na rezultat istaknula kako je ekipa dala sve od sebe u ogledu s nadmoćnijom momčadi. Zadovoljstvo odigranom utakmicom izrazio je trener pobjedničke momčadi Ivica Obrvan, a iskoristio je priliku i da u sportskom duhu pohvali i uložene napore domaćina.

Sljedeća utakmica za karlovačke rukometaše na rasporedu je u subotu, 16. listopada, kada ponovo na svom terenu u Sportskoj dvorani Mladost na Rakovcu dočekuju ekipu Dubrave iz Zagreba.