KABA

Kadeti NK Ilovca pobjednici kup natjecanja

Na stadionu Nk Ilovca u Ilovačkoj šumi odigrano je finale HNK NSKŽ u kategoriji kadeta.
Pogotkom Fabijana Skolana iz slobodnog udarca slavila je domaća momčad te zasluženo podigla pehar pobjednika kupa za područje Karlovačke županije. Ostvarenim rezultatom kadeti Nk Ilovac nastavljaju kup natjecanje na razini Središta Zagreb gdje se ovisno o ždrijebu mogu sastati i sa nekim od prvoligaša.  Poseban je ovo uspjeh za klub iz Ilovačke šume jer ovo je prvo odvojeno kup natjecanje u kategoriji kadeta nakon više od desetljeća.
Sutra na pomoćnom igralištu gradskog stadiona Branko Čavlović Čavlek odigrat će se i finala u kategoriji pionira u kojem se sastaju Nk Karlovac 1919 i Nk Draganić te u kategoriji juniora između Nk Karlovac 1919 i Nk Slunj. Pobjednici u obje kategorije kup natjecanje nastavljaju na regionalnoj razini Središta Zagreb.
Kup natjecanje na razini Nogometnog saveza Karlovačke županije od ove se sezone po prvi puta odigrava i u kategoriji pionira te je povijesni plasman u finale ovog natjecanja značajan uspjeh za momčad Nk Draganić. Utakmice su na rasporedu u 15:00 i 16:30 h.