Automat klubovi Vulkan novi sponzori NK Karlovca 1919

Nogometni klub Karlovac 1919 potpisao je novu sponzorsku suradnju s Automat klubovima Vulkan. U ime karlovačkog kluba ugovor je potpisao predsjednik Matija Furač, a u ime International Evone direktor Andrei Apollonov.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo postali zlatni sponzor NK Karlovca 1919 te da je nogometni klub Karlovac 1919 prepoznao Automat Klubove Vulkan kao temelj u jačanju svojih sportskih rezultata ali isto tako da nas je prepoznao kao nekog tko ima jasne društveno odgovorne ciljeve i projekte. Uvjereni smo da će svi u NK Karlovcu 1919 dijeliti naše društveno odgovorne ciljeve i da je ovo početak jednog dugoročnog ne partnerstva već prijateljstva. Kroz nadolazeće vrijeme i planirane projekte s NK Karlovcem 1919 najviše koristi od ovog potpisanog sponzorstva imat će mladi jer kako danas svi mi svjedočimo teškoj i nesigurnoj globalnoj situaciji ovo je naš doprinos da se zadrži optimizam kako u sportu tako i u zajednici. Zahvaljujemo NK Karlovcu 1919 na danom povjerenju kao zlatnom sponzoru i na jednom novom prijateljstvu, rekao je Apollonov.

Veliko mi je zadovoljstvo što je naš klub bogatiji za još jednog člana. Potpisivanjem ugovora Automat klubovi Vulkan ulaze među naše najveće sponzore. Drago nam je da su prepoznali NK Karlovac 1919 kao partnera u jačanju svoje tržišne uloge. Vjerujemo da će dijeliti naše ambicije kao dugoročan partner te da ćemo kroz nadolazeće vrijeme imati koristi od zajedničkog djelovanja. NK Karlovac 1919 usprkos zahtjevnoj gospodarskoj situaciji čini sve da proširi sponzorstva i partnere Kluba, kaže Furač.