Euroherc novi sponzor NK Karlovca 1919

Nogometni klub Karlovac 1919 ostvario je novu sponzorsku suradnju s Euroherc osiguranjem. Ugovor je u ime kluba potpisao predsjednik Matija Furač, a u ime Euroherc osiguranja direktorica podružnice Karlovac Sanja Smojver. 

Zahvaljuemo se na ukazanom povjerenju i prilici da svojim doprinosom podupiremo sportske aktivnosti u našem gradu Karlovcu. NK Karlovac 1919 okuplja veliki broj sportaša, a što nas posebno veseli veliki broj djece koja vrijedno treniraju sa svojim trenerima, žive jedan zdrav život pun izazova i sportskog natjecateljskog duha što svakako podržavamo. Želimo vam da uz vaše vrijedno zalaganje i puno rada kako trenera tako i članova kluba, našu pomoć iskoristite za ostvarenje sportskih rezultata i uspjeha u daljnjem radu. Ovim putem želimo pozvati sve članove kluba, prijatelje sporta, obitelji članova da također prepoznaju naš rad te Euroherc osiguranju ukažu svoje povjerenje kroz ugovaranje polica osiguranja. Svojim zajedničkim djelovanjem i sinergijom uvjereni smo da možemo dugoročno biti partneri na obostrano zadovoljstvo, rekla je Smojver. 

Zahvaljujem se našem novom partneru, Euroherc osiguranju, što su prepoznali NK Karlovac 1919 kao klub u koji žele ulagati i s kojim žele surađivati. Zadovoljni smo i nadamo se da je ovo samo početak buduće suradnje za koju smo uvjereni kako će se razvijati na obostrano zadovoljstvo. U planu su još neki novi sponzori, a i ovaj potpis je pokazatelj da smo na dobrom putu, zaključio jeFurač.