Prijem za HS Produkt povodom Zlatne kune u HGK – Županijskoj komori Karlovac

Nakon što je HS Produkt dobio Zlatnu kunu Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije trgovačko društvo u Republici Hrvatskoj, u Županijskoj komori Karlovac organizirana je konferencija za medije i svečani prijem za predstavnike tvrtke

U ime županice Furdek Hajdin, gradonačelnika Mandića i svoje osobno, predsjednik HGK Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman pozdravio je predstavnike HS Produkta Željka Pavlina, Anu Žapčić, Marka Vukovića i Nedjeljka Strikića. Kuzman je pritom istaknuo kako brojne velike nagrade koje dobiva HS Produkt ponekad uzimamo zdravo za gotovo.

Potom je čestitku na ovom prestižnom nacionalnom priznanju uputio i gradonačelnik Damir Mandić. Pritom je istaknuo da je HS Produkt ne u samom vrhu po proizvodu, inovaciji i upravljanju, nego sam vrh.

Čestitkama se pridružila i županica Martina Furdek Hajdin, istaknuvši posebno vrijednost ulaganja u znanje kroz budući Centar kompetencija.

Na kraju se nazočnima obratio i direktor HS Produkta Željko Pavlin. Kazao je kako se nikad dugo ne zadržavaju na lovorikama, već uvijek razmišljaju unaprijed o poslovanju i novim izazovima.

Ono što nas je izdvajalo na samom početku od dijela firmi je što su vlasnici pripadali strojarskoj strukci, danas se to popularno zove STEM području, a to je naš život otpočetka, istaknuo je Pavlin.

Osim zapošljavanja velikog broja ljudi s ovog područja, korist za lokalnu zajednicu je svakako što su uredili dio Karlovca na Baniji gdje se nalazi tvrtka.