Fero-Termova božićna zahvala zaposlenicima

Odlične poslovne rezultate Fero-Term će i ove godine proslaviti sa svim svojim djelatnicima, nagrađujući ih božićnicom u iznosu 3.000 kuna.

-Vrijeme božićnih blagdana rezervirano je za obitelj, ali kraj godine je i dobra prilika da objektivno sagledamo što smo sve ostvarili u proteklih 365 dana. A ova je godina bila izuzetno izazovna, i na poslovnom i na osobnom planu. Poslovno smo se morali nositi s brojnim novim izazovima poslovanja u posebnim, pandemijskim uvjetima, a ista je situacija prouzročila i niz problema koje je svatko od nas morao rješavati na obiteljskom planu i pri održavanju veza s dragim nam ljudima.

Zaposlenici Fero-Terma u novonastaloj su situaciji dali sve od sebe kako bi kupcima nastavili pružati vrhunsku uslugu, bez obzira na posebne okolnosti. Rezultat njihovih napora su sjajni poslovni rezultati tvrtke i podizanje zadovoljstva kupaca Fero-Termovom ponudom i uslugama na još višu razinu. Time su samo još jednom potvrdili ono što u Fero-Termu od početka znamo, a to je da su naši zaposlenici uistinu naša najveća vrijednost.

Poslodavci su se ove godine našli pred izazovima poslovanja u vremenu pandemije, ali Fero-Term nije odustajao od pružanja vrhunske usluge svojim kupcima – čemu svjedoči činjenica da smo ove godine zaposlili gotovo 120 novih djelatnika. Istovremeno smo ostvarili i rekordne prodajne rezultate, dodatno proširili paletu proizvoda te u poslovanje uveli nove tehnologije. Valja napomenuti i da dovršavamo izgradnju velikog, u potpunosti automatiziranog skladišta u našem distribucijskom centru u Donjem Stupniku.

Odlične poslovne rezultate Fero-Term će i ove godine proslaviti sa svih svojih 600 zaposlenika prigodnom nagradom u obliku božićnice u iznosu 3.000 kuna netto. Zahvala je to za uspjeh koji su svojim radom pridonijeli postići. Bez obzira kakve izazove pred nas postavi sljedeća poslovna godina, znamo da uz djelatnike kakve ima Fero-Term ništa nije neostvarivo. Hvala vam, uz želju da božićne blagdane i novogodišnje praznike provedete u ugodnoj obiteljskoj atmosferi! 

Tvrtka Fero-Term nastala je 1991. godine i iz male obiteljske tvrtke izrasla je u  uvjerljivog tržišnog lidera, osvajajući pritom srca kupaca i ulazeći u sve hrvatske domove.

Fero-Term je danas moderna tvrtka koja svoje proizvode prezentira u 22 moderno opremljena prodajno-izložbena centra u Hrvatskoj, te zapošljava 600 educiranih i motiviranih djelatnika.

Ponuditi kupcu kvalitetan proizvod prihvatljive cijene i isporučiti ga u najkraćem roku temeljna su pravila kojih su se u Fero-Termu uvijek držali, zahvaljujući čemu je tvrtka iz godine u godinu stjecala povjerenje sve većeg broja kupaca. Fero-Term je tako postao sinonim za uređenje interijera, posebno kupaonica i kuhinja – gotovo da nema hrvatskog kućanstva u kojem se ne nalazi barem neki proizvod iz Fero-Termovog prodajnog programa, od keramičkih i porculanskih pločica te kupaonske i sanitarne opreme do opreme za grijanje i hlađenje te sistema solarnog grijanja.

U prodajnom programu tvrtke su uz proizvode istaknutih svjetskih proizvođača i proizvodi četiri vlastita branda: May Ceramics (keramičke i porculanske pločice), Concepto (kupaonski namještaj i keramika), Voxort (kupaonska i sanitarna oprema) i Terma (sistemi grijanja i hlađenja te solarne tehnologije).

error: Content is protected !!