KABA

Budi i ti nekome bajka u Ogulinu

Želimo spojiti humanitarnost, umjetnost i poduzetništvo u našem bajkovitom gradu Ogulinu na ovom jedinstvenom događaju “Budi i ti nekome bajka” za koji želimo da postane tradicionalan. Sve ovo organiziramo kako bi motivirali naše sugrađane na ostanak u Ogulinu koristeći prednosti života u Ogulinu a istovremeno pokrečući poduzetničke aktivnosti iz našeg grada, najavljuju organizatori Marija Tonković i Dario Zorić događaj u Ogulinu, 11. prosinca s početkom u 17 sati.

Na početku bogatog programa, kako bi blagdanski ugođaj bio potpun, događaj otvara legendarni Jacques Houdek. Na poduzetničkom panelu sudjeluju različiti uspješni poduzetnici i stručnjaci. Panelisti su Natalia Zielinska – stručnjakinja za EU fondove, Ivana Matić – osnivačica Women in Adria, Vedran Knežević – poduzetnik, Božidar Bulić – poduzetnik te Dalibor Domitrović – gradonačelnik Ogulina dok će moderirati cijeli panel Dario Zorić – direktor Riječke razvojne agencije Porin.
Ogulinski umjetnici predstavit će svoje umjetničke radove te sav prihod od prodaje radova namijenjen je udruzi Radost – udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama.

Na kraju programa, održat će se prodaja umjetničkih radova ogulinskih umjetnika, uz nastup Domagoja Vukovića. Hranu i piće osigurao je Božidar Bulić, a prihodi od prodaje također odlaze za udrugu Radost.

Foto izvor: TZ grada Ogulina