Dani draganića

“Katarine” darivale Socijalnu samoposlugu

“Katarine”, odnosno Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski Karlovac i ove je godine, tradicionalno, u suradnji s temeljnim ograncima i mladeži stranke, prikupila hranu i higijenske potrepštine za one u potrebi. Tako su prigodno povodom božićnih blagdana darivale Socijalnu samoposlugu te obišle dnevni boravak za umirovljenike u sklopu Crvenog križa.

U ovo božićno vrijeme kada ćemo, hvala Bogu, svi sjesti za jedan bogati stol, najvažnije je biti solidaran i s našim najpotrebitijim i najugroženijim sugrađanima, kazala je predsjednica gradske organizacije Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski, Natalija Fabac Car. 

Ovo je tradicionalna akcija za trenutno 150 korisnika.

Neka nam ovo bude poticaj da tijekom cijele godine bude više akcija, da ljudima uljepšamo svaki dan, a ne samo za blagdane. Zaista ima dosta ljudi u potrebi i imamo mogućnosti pomoći im da imaju ono osnovno, da u 21. stoljeću imaju što za pojesti. Poticat ćemo akcije i pomagati koliko god budemo mogli, riječi su članice Predsjedništva gradskog HDZ-a Ivane Fočić.

U ime svih osoba u potrebi zahvalila je ravnateljica Crvenog križa Branka Hastor.

“Katarine” će nakon Socijalne samoposluge obići Sklonište za zlostavljane žene, Kuću obitelji svetog Josipa i Sklonište za beskućnike.