KABA

Županijski odjel za graditeljstvo ove godine izdao 56 građevinskih i 10 lokacijskih dozvola više nego lani – svih dokumenata čak 5.700

Županijski Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš građanima i tvrtkama izdao je ove godine 56 građevinskih i 10 lokacijskih dozvola više nego lani, a ukupno više od 5.700 dokumenata.

U 2021. godini u Karlovačkoj županiji izdano je 289 građevinskih dozvola, 25 lokacijskih, 79 uporabnih dozvola za koje je proveden tehnički pregled i 511 posebnih uporabnih dozvola za koje nije potrebno provoditi tehnički pregled. Doneseno je rješenje o izvedenom stanju za 814 predmeta.

– Naša ekipa iz Upravnog odjela cijelo vrijeme se trudi biti podrška investicijama, kao i samim investitorima i projektantima, ali jasno nam je da uvijek postoji mjesta za daljnji napredak i još bolju suradnju. Stoga smo tu za sve koji planiraju graditi ili grade, koji imaju bilo kakve dvojbe, pitanja, ali i prijedloge. Nemojte se ustručavati javiti u naš Upravni odjel. S pravovremenim usklađivanjem možemo uštedjeti puno vremena, energije i financijskih sredstava, poručila je pročelnica Marina Jarnjević.

omicron