Dani draganića

Nema više džabe, od siječnja naplata parkiranja kod Crkve Presvetog Srca Isusovog – Mladost pokazala dobru volju pa studentima dala popust

Ni kod crkve u Novom Centru parkiranje više neće biti besplatno: od siječnja počinje naplata parkiranja kod Crkve Presvetog Srca Isusovog i to po cijeni kakva je i na ostalim parkiralištima u gradu.

No, gradska tvrtka Mladost, zadužena za naplatu parkinga, izašla je u susret studentima obližnjeg Veleučilišta: ne besplatnim kartama, nego jeftinijima.

– Mladost od ponedjeljka, 3. siječnja 2022. godine, počinje s naplatom parkiranja na parkiralištu uz crkvu Presvetog Srca Isusova, Ulica Marina Držića 2. Parkiralište se naplaćuje u periodu od 1. rujna do 31. svibnja od 9 do 18 sati, a od 1. lipnja do 31. kolovoza od 8 do 19 sati. Naplate parkiranja neće biti: neradnim danima, nedjeljom, crkvenim blagdanima i državnim praznicima. Cijena parkiranja po satu ista je kao i na svim ostalim parkiralištima u gradu, a iznosi 5 kuna za prvi sat i 6 kuna za svaki slijedeći, dok su cijene mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih karata povoljnije. Uvedena je i nova, povoljnija, kategorija mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih karata za studente. Pravo na ovu kartu ostvaruje se prilikom njezine kupnje u Parking službi u Ulici Rakovac 1, Karlovac (ured Parking službe u prizemlju Školske sportske dvorane „Mladost“ ) uz obavezno predočenje potvrde o studiranju na Veleučilištu u Karlovcu, javili su iz Mladosti.

I dostavili cjenik parkiranja na parkiralištu u Ulici Marina Držića 2:

– Parkirališne karte od rednog broja 3 do 8 vrijede samo na parkiralištu u Ulici Marina Držića 2, Karlovac. Za sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju, poručili su iz Mladosti.