Dani draganića

Korona podaci: U Karlovačkoj županiji od jučer dvoje preminulih, novozaraženih 27, ali – Sveta tri kralja bez testiranja

U posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji od posljedica koronavirusa preminulo je dvoje ljudi, dok je novozaraženih 27, ali razlog znatno manjeg broja pozitivnih na virus vjerojatno je u tome što na Sveta tri kralja PCR testiranja na drive in-u na Luščiću nije bilo.

Od novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 s područja Karlovca je 10 osoba, Duge Rese 7, Ozlja 1, Slunja 2, Cetingrada 2, Draganića 4 i Vojnića 1.

– U posljednja 24 sata na COVID odjelu karlovačke opće bolnice je preminula jedna ženska osoba (1939.godište), a na COVID odjelu ogulinske bolnice jedna muška osoba (1936.godište). Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalaze se 34 osobe, na COVID odjelu ogulinske bolnice 9 osoba, a na COVID odjelu Specijalne bolnice za produženo liječenje Duga Resa 7 osoba. Na respiratoru se nalazi 5 osoba oboljelih od COVID-a. Prema izvješću PU karlovačke 290 osoba je u samoizolaciji, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Od početka pandemije u Karlovačkoj županiji od COVID-a je oboljelo 24 743 osobe, preminulo u bolnicama 669 i 44 COVID pozitivne osobe izvan bolničkog sustava, a otpušteno s bolničkog liječenja 1.659.