Karlovačka županija bez preminulih od posljedica koronavirusa, u 24 sata zaraženo 23 ljudi, ali – nedjelja bez testiranja

Karlovačka županija, na sreću, u posljednja 24 sata ne broji preminule od posljedica koronavirusa, a bilježi 23 nova slučaja zaraze.

No, manji broj ne treba nas previše veseliti jer mu je razlog nedjelja bez testiranja na drive-inu na Luščiću.

– Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalaze se 34 osobe,  na COVID odjelu ogulinske bolnice 8 osoba, a na COVID odjelu Specijalne bolnice za produženo liječenje Duga Resa  6 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljene su 2 COVID pozitivne osobe, a otpuštena je jedna osoba. Na respiratoru se nalazi 5 osoba oboljelih od COVID-a, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite, dodavši da je u samoizolaciji 296 osoba.

, na bolničkom liječnje u trima bolnicama 48 COVID pacijenata. U posljednja 24 sata novoprimljene su 2 COVID pozitivne osobe, a otpuštena jedna. Na respiratoru se nalazi 5 osoba oboljelih od COVID-a.

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 25 005 osoba, preminulo u bolnicama 670 osoba te 45 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava, a otpušteno s bolničkog liječenja je 1671 osoba.