Dani draganića

Nastava tek počela, a u školama od jučer zaraženo 13 učenika i 16 zaposlenika više, u samoizolaciju otišlo još 50 učenika

Tek što je počelo novo polugodište, i to nastavom uživo u svim školama u Karlovačkoj županiji, u samo 24 sata koronavirusom je zaraženo još 13 učenika i 16 zaposlenika, a u samoizolaciji završilo još 50 učenika!

Pokazuju to današnji podaci Stožera civilne zaštite Karlovačke županije po kojima je u osnovnim školama jedan učenik i 10 zaposlenika pozitivnih na koronavirus više nego je bilo u ponedjeljak, a srednjim školama 12 učenika i 6 zaposlenika. U samoizolaciji je 38 osnovnoškolaca više ovog utorka, nego što je bilo jučer, a srednjoškolaca 12 više.

– Broj pozitivnih učenika u osnovnim školama je 22, pozitivnih zaposlenika 16, učenika u samoizolaciji 97, a zaposlenika u samoizolaciji 3. Razrednih odjela u samoizolaciji nema. Ni u srednjim školama niti jedan razredni odjel nije u samoizolaciji, dok je pozitivnih učenika 26, pozitivnih zaposlenika 9, u samoizolaciji je 27 učenika i 9 zaposlenika, izvijestio je Stožer.