KABA

I Karlovčani će pratiti Europsko rukometno prvenstvo i prvu utakmicu protiv Francuza, Đanković: Normalno da očekujem pobjedu

Večeras kreće Europsko prvenstvo u Rukometu. Hrvatska se nalazi u skupini C zajedno s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom. Svoje 15. Europsko Prvenstvo Hrvatska započinje utakmicom protiv snažne Francuske. Dio naših sugrađana vjerni su fanovi Hrvatske rukometne reprezentacije pa će tako i ove zime vjerno pratiti nadolazeće utakmice.

-Pratit ćemo, pratimo to stalno. Očekujem da ćemo pobijedit, kazao je jedan naš sugrađanin.

-S obzirom na povrede i odsutnost dosta igrača nisam baš siguran kako ćemo proći, rekao je Karlovčanin.

-Gledam, naravno, smanjujem si živce. Mislim da ćemo Francuze dobiti, a ovo drugo ćemo vidjeti, rekao je prolaznik.

-Ma ja ne pratim, nogomet, sport, ništa. Ne zanima me, istaknula je gospođa.

Karlovački rukometni profesionalac, predsjednik rukometnog kluba škola rukometa Karlovac Miloš Đanković vjeruje u pozitivan ishod nadolazećih utakmica.

-Ja bi rekao obzirom na jutrošnje vijesti da su nam dionice malo porasle jer se priključuju reprezentaciji Cindrić i Marić, kružni napadač, to je u svakom slučaju dobro. Da li ćemo uspjeti po kvaliteti parirati Francuzima budemo vidjeli danas. Normalno da očekujem pobjedu, ali bit će jako teško, rekao je Đanković.

Isto tako smatra kako će se Hrvatska morati namučiti ako želi proći skupinu.

-Nekako smo svi Ukrajinu stavili kao normalno da ćemo proći, ali  Ukrajina je promijenila trenera, ima jednog stranca i ja nisam siguran da je ona baš tako slaba ekipa. Mislim da će jedan od faktora koji će odlučivati o rezultatu biti korona. Francuzi nemaju šest igrača, nešto je povrijeđeno, nešto je korona, Srbija isto tako. Ne znam kako će se to odraziti na rezultate, kazao je Đanković.