KABA

Od poda do krova – ideje, savjeti i rješenja iz Drvone

Široki izbor i prihvaljive cijene za vlasnike kuća i stanova -  pouzdan partner za obrtnike i poduzetnike

Trvtka DRVONA s karlovačke Banije, koja kao nasljednica nekadašnje Drvo trgovine baštini preko trideset godina tradicije i iskustva, dobro je poznato mjesto za sve majstore koji rade s drvom, stolare, građevinare, uradi sam majstore kao i sve one koji kreću u pustolovinu adaptacije, preuređenja i gradnje.

Laminati, parketi i sobna vrata

Na jednome mjestu, na adresi Antuna Mihanovića 7, čeka Vas raznovrstan izbor podova, laminata, parketa i vinila pri čemu možete birati vodootporne podove, podove za podno grijanje kao i razne inovativne proizvode poput poda DISANO renomiranog njemačkog proizvođača HARO.

Uz nove podove, svatko tko preuređuje svoj stan, razmislit će i o novim vratima. Drvona u svojem asortimanu nudi odmah dostupna vrata po prihvatljivim cijenama, zatim vrata rađena posebno po narudžbi klijenata kao i protuprovalna vrata za stanove.

Uređenje unutrašnjih prostora & namještaj po mjeri

Uz ponudu proizvoda od drva, tvrtka razvija i vlastiti brand namještaja po mjeri by Drvona kojeg odlikuju funkcionalnost, estetika i maksimalna prilagođenost potrebama klijenata. Želite li nešto drugačije, nešto neuobičajeno, inovativno i unikatno – obratite se Drvoninim stilistima s višegodišnjim iskustvom na različitim projektima, od obiteljskih kuća i stanova do hotela, kampova i poslovnih kompleksa.

Dizajnerski tim Drvone provest će Vas kroz cjelokupan proces, izvesti i realizirati projekt završno s montažom namještaja (kuhinja, ormara, komoda, kupaonskog i dječjeg namještaja itd.) u Vašem prostoru. Brojne primjere namještaja by Drvona možete pogledati u online katalogu: https://www.drvona.hr/namjestaj-i-dizajn-interijera

Drvena građa i grede

Bez obzira jeste li profesionalac ili pak hobby majstor, u Mihanovićevoj 7 pronaći ćete stolarsku građu raznih profila, specifikacija i vrsta (jela/smreka. hrast, ariš, bukva, lipa, egzote …), građevinsku robu, podove za terase, OSB ploče, građevinsku oplatu te suhe KVH i lamelirane grede za krovišta. Centar je u mogućnosti isporučiti razne proizvode po potrebama i željama kupaca, poput hrastovih greda i drvenih elemenata  za konstrukcije. Poluoblice, balkonske ograde, lamperija i brodski pod zaokružuju uistinu raznovrstan asortiman centra.

Sve za uređenje doma pronađite u Drvoni

Drvo je materijal koji ne zastarijeva. Zahvaljujući sve razvijenijoj svijesti o važnosti ekologije i održivog razvoja te brigi za zdravlje drvo postaje materijal broj jedan za uređenje i opremanje domova te poslovnih prostora kao i samu izgradnju objekata.

Bilo da krećete u preuređenje jedne prostorije, zamjenu kuhinje, poda ili sobnih vrata, ili pak u izradu novoga krovišta ili drvene kuće – prvo mjesto na kojem potražite savjet, ideju te sav potreban materijal neka bude drvni centar Drvona na Baniji, Antuna Mihanovića 7, Karlovac. Vidimo se!

 Drvona se nalazi na adresi Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac (Banija), a za sva pitanja tu je broj telefona 047/646-044, email info@drvona.hr te stranice www.drvona.hr i www.drvo-trgovina.hr