Mame prijavite se – u tijeku prijave za izbor za Najljepšu mamu Hrvatske!

Do kraja siječnja sve zainteresirane mame mogu se prijaviti na peti, jubilarni izbor za Najljepšu mamu Hrvatske. Svoje prijave možete slati na mail nmh.prijave@gmail.com.

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske prava je prilika da se majke odlično zabave, opuste, pokažu svoje talente i pronađu nove prijateljice. Naše natjecanje u Hrvatskoj uspješno ulazi u petu godinu. Mame će ovim natjecanjem dobiti priliku promovirati ono čim se bave, a poučeni dosadašnjim iskustvom, pokrenuti odlične poslove i izvrsne suradnje koje se baziraju na novim prijateljstvima. Valja istaknuti da imamo dvije kategorije, od 23 do 39 i od 40 do 53 godine, odnosno Dijamant kategorija, a svake godine imamo i 7 popratnih lenti – kažu organizatori.

Iz tima NMH naglašavaju kako su za dvije pobjednice pripremljene i bogate nagrade.

No, svakako smo mislili na baš sve mame koje će doći u Šibenik. Naime, uz poklon pakete koje će dobiti odmah po dolasku, za mame pripremamo i zajedničku izlet, kao i ekskluzivnu večeru kraj bazena uz DJ-a. Naše natjecateljice u drugom izlazu nosit će i kreacije dizajnerice Ivane Filipović koja se krije iza branda Vibela design, a pripremili smo i još neka iznenađenja, poručuju.

Finale će se održati u Šibeniku, 07. svibnja u 21 sat, u Kući umjetnosti Arsen.