Dani draganića

Do sada 91 zahtjev za plaćanje računa Inkasatoru putem nove digitalne aplikacije

Karlovačka tvrtka Inkasator prije 10-ak dana javnosti je predstavila novu usluga plaćanja računa putem aplikacije KEKS Pay. Oko 40 tisuća pravih osoba i pojedinaca obveznici su plaćanja računa Inkasatoru za brigu i održavanje zgrada.  Tek jedan dio iskoristio je priliku i svoje račune krenuo plaćati najnovijom uslugom koju Inkasator nudi.

-Od kada smo plasirali mogućnost plaćanja računa putem aplikacije KEKS Režije do sada smo zaprimili 91 zahtjeva. Njih 84 je odobreno, sedam zahtjeva sm morali odbiti zato što nam se ne poklapaju s vlasničkim podacima koje imamo u našim bazama. Za pretpostaviti je da je zahtjev podnio neko ili od ukućana ili trećih osoba, rekla je Andreja Barberić, direktorica Inkasatora

KARLOVACKO

Podsjetimo, račune mogu platit isključivo one osobe na koje glasi račun Inkasatora. U ovoj gradskoj tvrtki za sada su zadovoljni odazivom građana i korištenjem aplikacije koje je osmišljena u svrhu digitalizacije poslovanja.

-Pustit ćemo sad još određeno vrijeme da prirodno ova priča ide kroz javnost. Ako vidimo da zahtjevi opadaju ili stagniraju, ponovno ćemo pojačati medijsku kampanju, jer nam je u konačnici cilj da u budućnosti što više ljudi koristi ovu aplikaciju, ali i ostale mogućnosti plaćanja i primanja računa, a koji isključuju ovaj tradicionalni.

Plaćanje računa putem nove digitalne platforme je bez naknade i valutnih troškova.