Dani draganića

Na raskrižju kod naplatnih ozlijeđeni vozač i putnica – Policija utvrđuje tko je od sudionika sudara ušao na “krivo” svjetlo

Vozač je teško, a putnica u njegovu automobilu lakše ozlijeđena, u prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju prije naplatnih kućica u Karlovcu. No, tko je od sudionika sudara ušao na “krivo”, a tko na “pravo” svjetlo na semaforu, još nije utvrđeno.

– Jučer u 10.50 sati na raskrižju ulica Banija i Prilaz Većeslava Holjevca dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 48-godišnjak te ulaskom u raskrižje, na neutvrđeno prometno svjetlo, nastavio se kretati kroz raskrižje. Tom prilikom 47-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka također ulazi u raskrižje, na neutvrđeno prometno svjetlo, uslijed čega dolazi do sudara. U prometnoj nesreći 47-godišnjak je teško ozlijeđen, dok je 43-godišnja putnica lakše ozlijeđena. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, izvijestila je PU karlovačka.