Najveći centar gaming industrije u Hrvatskoj koji radi unutar poduzetničkog centra u Novskoj dobio je još jedno priznanje, ovog puta na internacionalnom nivou. U Novskoj je održano svojevrsno svjetsko prvenstvo na kojem su sudjelovali izrađivači računalnih igara iz cijelog svijeta. Iznimno zadovoljan svim što u novskom centru gaminga rade je i sisačko-moslavački župan Ivan Celjak

-Ponosni smo na Novsku i na natjecanje koje je tamo držano. Važno je reći kako je natjecanje trajalo 48 sati, a sudionici su spavali u Novskoj. Natjecatelji su se borili u čak 680 gradova, a bilo ih je ukupno čak 27.000. Naši natjecatelji iz Poduzetničkog inkubatora Sisačko-moslavačke županije zauzeli su visoko šesto mjesto od svih koji su se diljem svijeta natjecali u svojim gradovima – rekao je Ivan Celjak, župan Sisačko-moslavačke županije.

Tako je centar gaming industrije nakon smo nekoliko godina od stare oronule zgrade u centru Novske, postao prepoznatljivo središte ove gospodarske aktivnosti ne samo u hrvatskim nego i u svjetskim okvirima.