KABA

Oprezno i strpljivo: Zbog radova na budućem rotoru, promet Logorištem i između mostova dva dana naizmjenično, jednim trakom

Zbog radova na budućem rotoru Logorište, u srijedu i četvrtak promet će se odvijati jednim trakom, naizmjenično. Bit će to najprije u Ulici Logorište, a potom na dijelu D-1, između mostova na Korani i Mrežnici.

Iz Hrvatskih cesta su najavili da će Strabag, tijekom radova na izgradnji budućeg kružnog toka Logorište, raditi dva prekopa zbog spajanja izmještenog optičkog kabela.

– Prekop na prilazu budućem rotoru u Ulici Logorište izvodit će se u srijedu, 9. veljače, od 8 do 17 sati, a prekop državne ceste D1 između mosta na Mrežnici i mosta na Korani izvodit će se u četvrtak, 10. veljače, u terminu od 8 do 17 sati. Promet kroz zonu radova odvijat će se naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim prometnom trakom pomoću pokretnih semafora. U slučaju stvaranja većih prometnih gužvi na cesti ili potrebe u radu primjenjivat će se ručna regulacija, poručili su iz HC-a i zamolili sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje tijekom izvođenja radova.

LJ.Z.

foto: arhiva Trenda

omicron