Izaberite kopačke koje su namjenjene vašoj poziciji igre

Svaka pozicija igrača zahtjeva i drugačiju igru, stoga postoje i različite kopačke koje će vam omogućiti bolje igranje vaše pozicije.

Koje kopačke izabrati?

Ako niste upućeni u nogomet, vjerovatno nećete ni znati da nisu sve kopače iste, tj. da postoje kopačke za svaku igraću poziciju, koje svojim performancama omogućuju bolje igranje na toj poziciji. Za posljednju liniju obrane odabrat ćete one kopačke koje dobro pijanjaju i koje imaju zaštićen gornji dio, jer ćete u njima davati dugačke i daleke udarce. Ako igrate obranu izabrat ćete one kopačke https://www.r-gol.com/hr/kopacke koje imaju široko udarno područje. Okrugli ili konusni klinovi koriste se za vezne igrače, jer im omogućuje brz i efikasan okret. Ako igrate na krilu, izaberite lagane klinove i tanke poplate za brzinu i tanki gornji dio koji će vam omogućiti bolju preciznost. Napadači moraju imati brzinu, točnost i stabilnost. Za tu nogometnu poziciju birajte one kopačke koje imaju čistu udarnu površinu, lagan gornji dio za precizan udarac i klinove napravljene u formaciji za brzi i uski okret, kao što su adidas predator edge geometric https://www.r-gol.com/hr/adidas-predator, koje dolaze u veoma trendi i atraktivnom dizajnu.

Koja je razlika u nogometnim tenisicama za igranje na travi i u dvorani?

Nogometne tenisice za dvoranu se razlikuju od onih za igranje na otvorenom po ravnom potplatu koji nema klinova. Potplat za ovakve tenisice je napravljen u takvoj formaciji saća da onemogućuje proklizavanje na skliskom terenu, kao što je parket. Što se tiče podloge za igranje birajte oznake, pa tako FG označava (firm ground) suhi teren na travi, SG (soft gorund) mokri-blatnjav teren, AG (artificial grass) umjetnu travu i IN (indoor) za tvrdu podlogu u dvorani ili na asfaltu. Važno je da u potpunosti razumijete razliku svake oznake, kako bi kupili pravi par. Odabir pogrešnog potplata u potpunosti bi uništio vaše iskustvo igranja, a vrlo lako vas može dovesti i do ozbiljnih ozljeda. Predlažemo da svoj par kopački potražite na online stranicama r-gol.com https://www.r-gol.com/hr gdje možete pronaći velik izbor poznatih brendiranih nogometnih kopački za sve terene, koje će vas svojom kvalitetom i dizajnom zasigurno oduševiti. Osim kopački, pronaći ćete i sve ostalo što vam je potrebno za nogomet, od pribora i opreme, nogometnih dodataka i odjeće po veoma povoljnim cijenama.