Dani draganića

Na Prvenstvu Hrvatske u taekwondou uspješni i članovi Banija Pandasa

Na Prvenstvu Hrvatske za seniore nastupila su dva sportaša taekwondo kluba Banija Pandas Petar Fičko i Lucija Hrebac.

Petar Fičko u kategoriji  — 63 kg osvojio je titulu viceprvaka Hrvatske s pobjedom i porazom. U prvom kolu bio je slobodan dok je u polufinalnoj borbi pobijedio Kristijana Perajicu iz splitskog TK Montera  27:3, u Finalu izgubio je od aktualnog mlađe seniorskog viceprvaka Fran Radeka TK Ion 4:22.

Seniorka Lucija Hrebac – 67 kg u neizvjesnoj borbi do kraja treće runde izgubila je u prvom kolu od Laure Zahirović TK Osijek 4:8. Iako je klub oslabljen zbog odlaska nekolicine sportaša u drugi karlovački klub, trener Neven Trbojević zadovoljan je postignutom medaljom.

Ova kao i slijedeća godina biti će krizna rezultatska godina za naš klub, dok se nova generacija djece ne selekcionira u novi natjecateljski tim. Nakon ove rupe u seniorskom i juniorskom timu potrebno je dvije tri godine rada, dok mladi budući sportaši ponovno počnu ostvarivati  sjajne rezultate našem klubu. Uskoro nas očekuje nekoliko važnih natjecanja u ovim tjednima ispred nas. Kriterijski turnir u Kninu za juniore, državno tehničko prvenstvo i kriterijski turnir za kadete u Splitu, istaknuo je Trbojević.