Žene, budite hrabre! – poruka je predsjednice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Karlovačke županije Natalije Fabac Car

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Karlovačke županije je radno i savjetodavno tijelo Županijske skupštine. Osniva se sa ciljem provođenja Zakona o ravnopravnosti spolova i nacionalne politike na regionalnim i lokalnim razinama.

Osim provedbe Zakona, Povjerenstvo ima i neke svoje aktivnosti jer svaka sredina ima neke svoje specifičnosti pa je to osmišljeno na način da se komuniciraju neke lokalne, aktualne teme, ističe predsjednica Povjerenstva Natalija Fabac Car.

Uputila je i prigodnu čestitku Dana žena.

Svim našim sugrađankama želimo sretan Dan žena i želimo poručiti da se na današnji dan odaje počast svim dostignućima žena, političkim, ekonomskim, društvenim. Žene su uvijek sklone multitaskingu i zato su osebujne i posebne, nekad to nije teško, ali evo, poručujem da budu hrabre, da budu ustrajne.

Više o temi ravnopravnosti spolova, u kojoj gostuju Natalija Fabac Car predsjednica i Sandra Turkanović članica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Karlovačke županije, saznajte u emisiji Ravnopravni među nama sutra, 09. ožujka, u 16 sati i 10 minuta.