“TRENDING #HGSS70” – otvorena prva izložba tweetova u Hrvatskoj

Izložba HGSS-a “TRENDING #HGSS70” otvorena je u Aquatici. Prva je to izložba tweetova u Hrvatskoj, postavljena na inovativan i moderan način. Izložba prati komunikacijske inovacije stavljajući naglasak na sigurnost boravka u prirodi.

-Način na koji je ova izložba postavljena je inovativan i moderan, prati trendove komunikacijske inovacije i sigurna sam da ćemo se zabaviti čitajući tweetove. Povod organiziranja izložbe je 40 godina Stanice Karlovac, što je bilo 2020. godine, no tada zbog pandemije obilježavanje je bilo odgođeno, rekla je Margarita Maruškić Kulaš.

Pročelnik HGSS Stanice Karlovac Matija Kranjčević istaknuo je da je stanica osnovana 1980. godine, a od 2016. godine ima Ispostavu Slunj – Rakovica. Volontera je 56, od kojih su 10 instruktori.

Izložbu je otvorio gradonačelnik Damir Mandić.

-Vjerujem da je većina nas već vidjela ove tweetove. Osim što spašavate ljudske živote, jako dobro komunicirate i mislim da je ovo jedan od onih inovativnijih načina komunikacije. Čini mi se da ste za to dobili i neke nagrade, rekao je Mandić.

Izložba ostaje otvorena do 8. travnja, a može se pogledati u radno vrijeme Aquatike, od 9 do 17 sati.