KABA

2021. uspješna za dugoreški sport: Najboljima od najboljih uručene nagrade

Prošla je godina bila uspješna za dugoreški sport, a najboljima od najboljih danas su u Dugoj Resi uručene nagrade.

To su:

sportašice: Xue Han Vukelja (Stolnoteniski klub Aquestil) i Lana Skolan (Športska udruga Plavi zmaj)

sportaši: Tvrtko Vrcić (Streljački klub Duga Resa), Borna Strgar (Nogometni klub Duga Resa 1929), Mario Benković (Nogometni klub Mrežnica), Filip Brinski (Streljački klub Duga Resa)

najbolji sportaši invalidi: Snježana Podvinski i Petar Mihalić (SKIO Duga Resa)

sportske udruge : Stolnoteniski klub Aquestil, Streljački klub Duga Resa, Nogometni klub Duga Resa 1929

godišnja priznanja športskim djelatnicima: Tjaša lekšan (Gimnastički klub Filip Kok Fićo), Tomislav Šimunić (Nogometni klub Duga Resa)

– Očekujemo da se bar ponove rezultati iz prošle godine, ako ne i bolji! Za dugoreški sport 2021. je bila dobra, što se tiče sportskih rezultata i na domaćoj i međunarodnoj razini. Godina je loše počela zbog pandemije, ali nakon što su takmičenja počela, ostvarili smo dobre rezultate. Zahvaljujući Gradu,  uspijevamo svake godine sve veći iznos sredstava da bi olakšali rad sportskim klubovima i udrugama tako da smo uspjeli povećati proračun za skoro 100.000, povećali smo i iznos sredstava u odnosu na prošlu godinu, prošli  i na natječaju HOO i uplatili još jedan kombi za prijevoz sportaša uz potporu županijske sportske zajednice, izjavio je Marko Benić, predsjednik Sportske zajednice Duge Rese.

omicron