Dani draganića

Kuglašica Valentina Pavlaković i automobilist Dražen Krznarić najbolji sportaši Ozlja

Gradonačelnica Ozlja Lidija Bošnjak najavila povećanje ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu

Održana je skupština ozaljske sportske zajednice. Na njoj su proglašeni i najbolji gradski sportaši u protekloj godini. Na trudu na sportskim terenima svim sportašima zahvalila je gradonačelnica Lidija Bošnjak. Najavila je i nova ulaganja u sport i sportsku infrastrukruru.

-Čestitam svim ozaljskim sportašima na rezultatima u protekloj godini. Iznimno smo ponosni na njih i zato najavljujem povećanje ulaganja u sport u našem gradu. Iz gradskog proračuna izdvojili bi i više sredstava, no u tijeku je jedan iznimno vrijedan projekt, a to je obnova stadiona Nogometnog kluba Zrinski. Vjerujem kako će projekt biti gotov u lipnju ove godine, što će nam omogućiti i nova ulaganja u nove sportske projekta na našem području – rekla je gradonačelnica Lidija Bošnjak.

KARLOVACKO

Podršku ozaljskim sportašima obećao je i Želimir Feitl, predsjednik Sportske zajednice Karlovačke županije. Zadovoljni svojim rezultatima u protekloj godini su i najbolji ozaljski sportaši. Najboljim od najboljih proglašeni su kuglačica Valentina Pavlaković i automobilist Dražen Krznarić, najbolji sportaš Ozlja

Na prigodnoj svečanosti dodijeljena su i brojna druga priznanja. Najbolja ženska ekipa je Kuglački klub Kupa, najbolji mladi sportaš Leonardo Gnjilac, a najbolja veteranka Vesna Križanić. Prvi ozaljski sportaš s invaliditetom je Tomislav Pauli. Podijeljena su i priznanja za mlade ozaljske sportske nade. Dobili su ih Paola Valčić, Sara Žugec, Marko Pavlaković, Matija Viktorovski, Marko Milutinović, Fran Puškarić i David Gnjilac. Posebno priznanje uručeno je Ivanu Kosu.