Tigrovi u Osijeku osvojili četiri medalje – zlatom se okitili Ivan Peretić i Margareta Mušnjak

U Osijeku, u dvorani u Višnjevcu, održan je prvi dio Hrvatskog prvenstva u disciplinama K-1 i Kick light, na kojem je nastupio i dio tima Kickboxing kluba Tigar Karlovac, s odličnim uspjehom. Od 6 natjecatelja, osvojene su 4 medalje, 2 zlata i 2 bronce.

Zlatne medalje osvojli su Ivan Peretić uz 3 pobjede i Margareta Mušnjak sa 2 pobjede, a brončane medalje Domagoj Mlinarić sa 1 pobjedom i Ivano Smetko sa 1 pobjedom.

Ivan Peretić zlatno medalju osvojio je na način da je briljirao je u apsolutnoj kategoriji starijih kadeta, u kojoj je nastupilo 7 natjecatelja, u i kojoj je prvo porazio u četvrtfinalu Learta Gashija iz Omiške stijene iz Omiša rezultatom 3-0, zatim u polufinalu Viktora Brzoju iz Velebita iz Benkovca, također rezultatom 3-0, te na kraju u finalu Mateja Perkovića iz Mornara Split rezultatom 3-0. Treba istaknuti da je Ivan dominirao kroz sva tri meča i ostavio sliku najboljeg natjecatelja turnira u kick lightu. Ovime je uspjehom Ivan osigurao put na Svjetsko Prvenstvo za kadete i juniore u Irsku u Rujnu mjesecu.

Drugo zlato osvojila je Margareta Mušnjak u kategoriji Starijih kadetkinja -50 kilograma, u kojoj je nastupilo 4 natjecateljica, te je Margareta prvo u polufinalu pobijedila Ivu Borbaš i HUS Osijeka rezultatom 3-0, a zatim u finalu i natjecateljicu Tinu Petrović iz Ivanić Grada, također 3-0.

Ivano Smetko brončanu medalju osvojio je je u kategoriji -52 kilograma u kojoj je nastupilo 6 natjecatelja, osvojio 3. mjesto i brončanu medalju, pobjedivši u 1. kolu  predstavnika iz Svetog Duha Osijek, Niku Zubca, rezultatom 3-0, dok je u polufinalu izgubio od natjecatelja iz Buja, Rayana Aličajiča sa 0-3.

Domagoj Mlinarić brončanu medalju osvojio je u kategoriji -63 kilograma, u kojoj je nastupilo 9 natjecatelja, prvo kolo priošao kao 1. nositelj, a zatim je u četvrtfinalu pobijedio predstavnika iz Kinga Poreč, Daniela Marinovića rezultatom 3-0, a nakon toga je poražen u polufinalu od Raula Labinca iz King Poreča sa 0-3.

Nastupili su još i Jakov Joha i Ante Vučemilović Stipanović, koji su prikazali izvrsne borbe, ali su ipak izgubili u kvalifikacijama.

Tigrovi su u ukupnom poretku kao klub zauzeli visoko 3. mjesto od 28 klubova u disciplini Starijh kadeta kick light. Tigrove je na natjecanju vodio Glavni trener kluba Zoran Cicvara.

Sljedeći nastup nakon izuzetnih uspjeha na Europskom Kupu u Karlovcu i 1. dijelu Hrvatskog prvenstva, Tigrovi imaju na 2. dijelu prvenstva Hrvatske u dsiciplini Point Fighting za seniore i mlađe kadete, gdje se očekuju izvrsni rezultati.