Dani draganića

Velik interes Karlovčana već na startu Quattro river rally-ja

Utrku je simbolično startala karlovačka županica Martina Furdek Hajdin koja je asistirala ekipi sa startnim brojem jedan na čelu s prvakom Europe Kajetanom Kajetanovićem iz Poljske

Ceremonijalnim startom u središtu Karlovca započeo je i natjecateljski dio Quattro river rallyja. Danas je vožen i prvi brzinac koji je prolazio obalama Korane i gradskim parkovima. Već i ceremonijalni start privukao je mnoge Karlovčane i njihove goste. Posebno zadovoljan atmosferom na startu bio je naši legendarni vozač Niko Pulić, dok je Juraj Šebalj iz Karlovca uputio kritiku Zagrepčanima.

Uvijek sam govorio kako rally treba micati iz velikih gradova i kako ćemo publiku dobiti u ovakvim sredinama. Uživat ću ovdje narednih nekoliko dana – rekao je Niko Pulić.

Možda će se moji Zagrepčani ljutiti, ali moram reći da na Trgu nikad ne bi imali ovoliko publike kao što je sada ovdje. Hvala vam svima – rekao je Juraj Šebalj.

Svima koji su stigli na start relija na četiri rijeke zahvalio je i Davorin Štetner u ime Auto i karting saveza.

Kao vašem susjedu Jaskancu drago mi je vidjeti da Karlovac, ne da voli rally, nego ga obožava. Kako je već rečeno nadam se da će ova utrka prerasti u jednu veliku tradiciju – rekao je Davorin Štetner, predsjednik Auto i karting saveza Hrvatske.

Utrku je simbolično startala karlovačka županica Martina Furdek Hajdin koja je asistirala ekipi sa startnim brojem jedan na čelu s prvakom Europe Kajetanom Kajetanovićem iz Poljske.

Neka utrke budu brze, a svima nama želim da kad se u ponedjeljak probudimo poručimo: vidimo se i iduće godina – rekla je županica Furdek Hajdin.

Na prigodnoj svečanosti Mati Šebalju utučena je i nagrada za životno djelo Hrvatskog Auto moto saveza.