Dani draganića

Karlovačka županija prezentira se na sajmu turizma PLACE2GO

Međunarodni sajam turizma Place to go 2022. održava se od danas do nedjelje u Areni Zagreb. Karlovačka županija na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma u Zagrebu predstavlja se kroz brojne znamenitosti. Prvi je ovo put da se nakon dvije pandemijske godine mogu predstaviti uživo na sajmu.

Na štandu je predstavljen projekt Susret s rijekom, projekt EXCOVER, a u planu je pripovijedanje bajki u organizaciji predstavnica Ivanine kuće bajke iz Ogulina, te nagradne radionice za djecu. Posebno je predstavljena i špilja Vrlovka.

– S velikim zadovoljstvom dočekali smo ovaj trenutak da možemo prezentirati ljepote Karlovačke županije. Iza nas je jedna lijepa manifestacija Quattro River Rally a očekuje nas WRC. Upravo na takav način želimo i promovirati našu županiju. S nama su danas perjanice našeg turizma- Slunjsko područje i Rakovica, zahvaljujući njima Karlovačka županija je najposjećenija kontinentalna županija nakon Grada Zagreba i na tom valu želimo još veću kvalitetu turističke ponude, kazala je županica Martina Furdek Hajdin istaknuvši da su zbog WRC-a svi turistički kapaciteti popunjeni u županiji.

Svi zainteresirani mogli su isprobati virtualne naočale koje su zorno prikazivale atraktivne dijelove Karlovačke županije, a nabavljene su u sklopu projekta Susret s rijekom. Radi se o naočalama koje donose dašak atmosfere iz Ogulina, Ozlja i Karlovca.