Dani draganića

Važna utakmica pred karlovačkim rukometašima, ove subote nema mjesta greškama

Važna utakmica čeka karlovačke rukometaše na domaćem terenu. Ove subote snage će odmjeriti s ekipom Bjelovara koja je među boljim momčadima u Premijer ligi. Ove dvije ekipe već su odmjerile snage u Bjelovaru odakle se Karlovac kući vratio s pobjedom.

Svoj ostanak u rangu Bjelovarčani su izborili. Karlovački rukometaši još nisu, tako da je ovo prilika koju ne smiju propustiti.

-Moramo uzeti ta dva boda jer nam to puno znači,  pogotovo nakon izjednačenog rezultata u Rijeci sa Zametom. Idemo na glavu, maksimalno, najavila je trenerica Tanja Rašić.

Bjelovar je iskusna ekipa s dobrim pojedincima koja zasigurno neće olako predati subotnju borbu na rukometnom terenu.

KARLOVACKO

-Nije nam bilo lako u Bjelovaru. Očekujemo i sada tešku utakmicu, iako su oni već matematički osigurali ostanak u rangu. Vjerojatno će doći rastrećeni i htjet će odigrat za gušt svoj najbolji rukomet. Nama utakmica puno znači da si i mi osiguramo ostanak, kazao je Luka Prezelj.

Igrač Dominik Smojver prednost svoje ekipe vidi u borbenosti, no kako kaže, Karlovčani pokopaju sami sebe s tehnički greškama u napadu. Za to ove subote neće biti prostora, već će biti potrebno puno trčanja, polukontri i što manje grešaka.

-Situacija u ekipi je dobra. Valjda smo nešto naučili iz grešaka koje smo radili u prethodnim utakmicama. Vjerujem da ćemo pokazati da doma možemo osvajati bodove.  

HRK Karlovac i RK Bjelovar ove subote igraju u Školskoj sportskoj dvorani Mladost od 19 sati.