Dani draganića

Udruga Milosrđe i Centar za beskućnike slave 15. rođendan

Kroz Centar za beskućnike dosad je prošlo više od 235 korisnika

Udruga Milosrđe proslavilo je 15 godina od osnutka. Posebno su ponosni na djelatnost svog Centra za beskućnike kojeg udruga vodi. Sve rezultate koje su postigli od osnutka do 15. rođendana predstavio je Jurica Banić, voditelj centra.

-Pred 15 godina nismo imali jasnu viziju u što će akcija prerasti i o koliko velikom projektu je riječ. No iznimno smo zadovoljni što smo kroz te godine uspjeli oformiti kvalitetnu ekipu i cijelu infrastrukturu sa ciljem da pomognemo našim građanima u jednoj specifičnoj potrebi – rekao je Jurica Banić, voditelj Centra za beskućnike.

KARLOVACKO

Banić naglašava i velik broj ljudi koji su dosad prošli kroz Centar, što ih svrstava među najuspješnije centre u Hrvatskoj.

-Dosad je kroz naš centar prošlo više od 235 korisnika. Imamo i dosta lijepih priča. Neki su osnovali obitelj i imaju djecu, sretni su iako u vrijeme kad su dolazili do nas to tako nije izgledalo – rekao je Jurica Banić, voditelj Centra za beskućnike.

Uz mnogobrojne goste i uzvanike na obilježavanju je bio i otac Marko Glogović koji je već godinama duhovnik Centra za beskućnike.