U Svetom Ivanu Zelini, na prostoru Sportsko-rekreacijskog centra, otvoren je višenamjenski sportski park. Obuhvaća sportska borilišta (rukometno igralište, igralište za mali nogomet, dva košarkaška i tri igrališta za badminton) i pumptrack stazu.

-Veseli što otvaramo još jedan vrijedan sportski sadržaj. Do prije nekoliko godina ovdje je bilo samo nogometno igralište, nakon toga je sagrađeno i hokejaško i igralište za odbojku na pijesku, a sada imamo i višenamjenski sportski park od kojega će koristi imati svi koji se bave sportom, prigodom otvorenja parka rekao je Hrvoje Košćec, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline.

Gradnja višenamjenskoga sportskog igrališta (zimi natkrivenoga, ljeti otvorenoga) sufinancirana je, sa 600.000 kuna, sredstvima Ministarstva turizma i sporta, a gradnja pumptrack staze, s 200.000 kuna, sredstvima Zagrebačke županije. Ostatak do 2,2 milijuna kuna, kolika je vrijednost ukupne investicije, osigurao je Grad Sveti Ivan Zelina.

Zagrebačka županija je pumptrack stazu sufinancirala u sklopu Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2021. godini. Uz Sveti Ivan Zelinu, sredstva za gradnju bike parkova dobili su i gradovi Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko i Velika Gorica.