KABA

Vratio se Karlovački vrtuljak! Mališane tjedan dana očekuju zabavne aktivnosti

Vratio se Karlovački vrtuljak. Ove godine provodi se pod motom Živimo zajedno, ali s razlikama. Višednevna manifestacija otvorena je ispred Gradskog kazališta Zorin dom. Povodom Majčinog dana Zorice i Zbor OŠ Dubovac održali su prigodan koncert.

Program u sklopu vrtuljka trajat će do petka, 13. svibnja, a mališane očekuju zabavne, kreativne i edukativne aktivnosti.

-Karlovački vrtuljak je manifestacija koja se održava devetu godinu, s tim da smo jednu preskočili zbog korone. Veselimo se jer smo ga ove godine uspjeli uživo održati. Vrtuljak je tjedan dana buđenja grada Karlovca. Održava se pod motom Živimo zajedno, ali s razlikama. Djeca izlaze iz škola i vrtića i imaju neobične školske satove po gradu, rekla je predsjednica DND Karlovac Renata Sumina.

Već niz godina u tjednu trajanja vrtuljka prikupljaju se čepovi te se Društvo tako uključuje u akciju koju provodi udruga oboljelih od leukemije i limfoma. Čepove možete donirati u Glazbenom paviljonu do 12. svibnja od 9 do 18 sati.

Vrtuljak završava u petak svečanim zatvaranjem uz glazbeni program u suradnji su umjetničkom organizacijom Lepeza. Djeca karlovačkih škola i vrtića pokazat će svoj talent kroz ples glumu i pjesmu.

 

omicron