17. lipnja Karlovčane, a prije svega ljubitelje dobre borbe očekuje borilački spektakla Fight nation championship. U sportskoj dvorani Mladost tada će se okupiti sjajni MMA borci koji za publiku pripremaju pravu poslasticu.

Najpoznatije ime koje dolazi u Karlovac je  ono crnogorskog borca Vase Bakočevića, koji će se boriti sa slovenskim borcem Markom Vardjanom.  U glavnoj borbi večeri očekuje se pravi teškaški spektakl u kojem će snage odmjeriti Ivan Vitasović i  Oliver Thompson.

-Glavni meč je borba za teškaškog prvaka, u super teškoj kategoriji. To je publici najzanimljivije. Kada stavite dva gorostasa od preko 115 kila u kavez to je pravi spektakl. Tu se bore odličan borac Ivan Vitasović i iskusan borac iz Engleske Oliver Thomps, bivši UFC borac. To je meč u pet rundi po pet minuta. Dolazi i Yannick Bahati iz Velike Britanije, on se bori protiv našeg nokautera iz Vinkovaca Marija Žgele.

Nastupit će i mladi perspektivni borci poput Patrika Čelića i Adrijana Vukovića.

Borci su toliko dobro upareni, da će pobjeda biti neizvjesna do samo kraja, a za predviđanja nema mjesta, potvrđuje Forgač te dodaje kako publika baš zato voli FNC i karte se rasprodaju prije no što su uopće poznate sve borbe.

Forgač govori kako je odluka da dođu u Karlovac bila laka. Ovdje imaju sve što im je potrebno za pravi borbeni spektakl.

-Karlovac kao grad dima dugu povijest organiziranja borilačkih evenata. Još tamo 2004., 2005. tu su bili vrhunski spektakli za ono vrijeme. Nekad najveća imena slobodne borbe su bila tu. U Karlovcu se borio Badr Hari, koji je kasnije postao ultimativna zvijezda, bio je tu i Valentijn Overeem itd.