Dani draganića

Lopovima diljem Karlovačke županije sve je dobrodošlo: Ukradeni bicikli, novac, alat, kotao za rakiju, mlin za žito…

Lopovima diljem Karlovačkea županije sve je dobrodošlo: ukrali su bicikle, novac, alat, kotao za rakiju, mlin za žito… sve to u samo tjedan dana.

Sve krađe policiji su prijavljene jučer.

U Karlovcu su ukradeni bicikli.

– Jučer je zaprimljena prijava 37-godišnjaka da mu je u razdoblju od 6. do 7. svibnja nepoznati počinitelj iz zgrade u Karlovcu otuđio bicikl. Ujedno s 9. na 10. svibnja nepoznati počinitelj je iz dvorišne zgrade u Karlovcu otuđio bicikl te provalio u osobni automobil 18-godišnjaka i otuđio torbicu s električnim materijalom, alatom i novcem. Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 7000 kuna, izvijestila je PU karlovačke.

Nisu samo bicikli bili zanimljivi lopovima u Karlovcu. Jedna je tvrtka ostala bez alata. Ukraden je iz vozila.

– Jučer je 35-godišnjak prijavio da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 9. do 10. svibnja u Karlovcu, gradskoj četvrti Banija, provalio u vozilo pravne osobe, karlovačkih registarskih oznaka i otuđio razni alat. Materijalna šteta veća je od 22.000 kuna, priopćila je PU karlovačka.

Iz ugostiteljskog objekta u Tounju ukraden je novac. Nije poznato koliko.

– Nepoznati počinitelj je u noći 10. svibnja provalio u ugostiteljski objekt u Tounju i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje, navela je policija.

A na slunjskom području nepoznati kradljivac provalio je u gospodarske objekte i odnio oveći plijen: dio kotla za rakiju, mlin, metalni okvir stola.

– U razdoblju od 3. do 10. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u gospodarske objekte 68-godišnjakinje na širem području Slunja i otuđio ložište rakijskog kotla, mlin za žito i metalnu konstrukciju stola. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, kazali su u policiji.