Online prijave za upise u vrtiće ne prolaze bez problema, iz vrtića poručuju: Ne brinite, moći će se dopuniti

Online prijave za upise djece u karlovačke vrtiće nekima ne idu bez problema, no iz vrtića roditeljima poručuju: ne brinite, moći će se dopuniti.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac Danka Pavletić podsjetila je da prijave traju do sutra, 20. svibnja, a treba li roditeljima pomoć – vrtići su im na raspolaganju.

Javljaju se neke poteškoće, problemi i pogreške u sustavu. Dali smo dostupnu pomoć svim roditeljima na internet stranicama dječjih vrtića Karlovac i Četiri rijeke. Roditelji se  javljaju, tko naiđe ne neki problem mi mu pomognemo telefonski ili dolaze u vrtić. Dostupni smo cijelo ovo razdoblje do 20. svibnja do kada traju prijave, kazala je Pavletić.

Vrtići će roditeljima pomoći dok traju prijave, dakle, zaključno sa sutrašnjim danom, a nakon toga moći će dopuniti prijave ako nešto od dokumentacije nisu dostavili.

– Trenutno kao administratori ne možemo ući u aplikaciju, međutim, nakon što završe prijave, to ćemo moći. Roditeljima poručujemo da ne brinu ako se nešto nije učitalo ili su imali nekih poteškoća, mi ćemo ih kontaktirati i moći će to priložiti, poručila je Pavletić.