Tri prometne nesreće, od kojih jedna s teško ozlijeđenim osobama, a dvije s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirao je jedno kazneno djelo, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, u Karlovcu, i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.

Policijski službenici su jučer na području Karlovca prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,97 g/kg upravlja 41-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer oko 15.35 sati u mjestu Pavlovac na državnoj cesti D-1 dogodila se prometna nesreća sa teško ozlijeđenim osobama. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljala je 61-godišnjakinja koja se nije kretala sredinom obilježene prometne trake te je u jednom trenutku prešla na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera kojom prilikom je udarila u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnjak. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 61-godišnjakinja i 75-godišnja putnica iz osobnog automobila sa kojim je upravljao 32-godišnjak. Protiv 61-godišnje vozačice će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.