Kako su Luka i Maja transformirali svoje zdravlje?

Luka i Maja ove će subote u Kongresnoj dvorani Aquatike svim zainteresiranim sudionicima ispričati kako su transformirali svoje zdravlje. Prenijet će im svoje iskustvo i znanje vezano uz prehranu i njezin utjecaj na fizičko zdravlje, emocije, raspoloženja i ritam svakodnevice.

Koje je istinsko značenje prehrane, zašto detoksicirati tijelo, kako očistiti svoje tijelo i uravnotežiti njegovo funkcioniranje, koja je razlika između voćnih i složenih šećera, koji su tjelesni simptomi kao alarmi za buđenje, to su neka od pitanja na koja će svi sudionici dobiti odgovore.

Luka Hinić je regenerativni specijalist detoksikacije. Nakon cijelog desetljeća borbe, bolnica i lijekova dijagnosticirane su mu četiri autoimune bolesti – Kronova bolest, reumatoidni artritis, gastritis i autoimuni hepatitis. Živio je kaotičnim životnim stilom jer je pokušavao pobjeći od svojih problema. U 26-oj godini nije mu preostalo ništa drugo nego biti do kraja života na lijekovima i čekati transplantaciju jetre zbog otkazivanja. To je bio trenutak takvog očaja da se otvorio novim mogućnostima, pristupima i metodama. Luka se izliječio od svih dijagnoza koristeći detoksikaciju s hranom i post, ali istovremeno radeći i na mentalnom, emocionalnom i duhovnom nivou te sada živi kompletno drugačiji život, zdraviji i mirniji nego ikad prije. 

Maja Pogačić je majka trogodišnjeg sina kojemu je s godinu i četiri mjeseca dijagnosticiran tumor na mozgu. Nakon 14 mjeseci kemoterapija i minimalnih rezultata, preuzima odgovornost za vlastito zdravlje i zdravlje svog djeteta uz okretanje prirodi. Počinje učiti o detoksu, zdravoj prehrani i moći čovjekovog tijela te nakon samo tri mjeseca sirove prehrane isprepletene detoksom dolaze i rezultati. Osim dermatitisa koji se povlači, tumor se smanjuje (bez ikakvih lijekova ili terapije) više nego tijekom svih 14 mjeseci kemoterapije. Iako je Maja promijenila prehranu i stil života zbog sina, kako bi njemu bila najveća podrška, osjeća, kako kaže, brojne blagodati na svome tijelu. 

Predavanje će se održati u subotu, 4. lipnja od 11 do 15 sati.