Pavlačić direktorici ViK-a: Kako Kamensko može biti 7 dana bez vode? Kažu da jedini koji utvrđuje gdje je kvar ne radi, na svadbi je…

– Znate li koliko su puta u zadnja dva mjeseca radnici ViK-a intervenirali na području Kamenskog zbog prekida vode? Reći ću vam da problema imamo zadnjih sedam dana i da je prekjučer stigla voda. Nije bilo vode sedam dana ili je pritisak bio toliko slab da se nije moglo koristiti vešmašinu i drugo. Zašto izvođač radova ako potrga cijev ne zove istog momenta ViK da se zna gdje je nastao kvar, vide kad potrgaju bagerom gdje. Zašto se ne reagira odmah? Što se dogodilo za vikend? Nema vode! Ljudi zovu! Odgovor iz vaše firme je, ne krivim onog radnika koji se javlja na telefon, da nema čovjeka koji bi išao s aparatom da to ispita. Ne znam, rečeno je da je na svadbi negdje, da ga nema. Je li moguće da u Vodovodu i kanalizaciji postoji samo jedan čovjek koji zna raditi tim aparatom, pitao je na današnjem Aktualcu Predrag Pavlačić (HSS) direktoricu ViK-a.

Odgovarajući mu, Katarina Malenica je rekla da je kvar prouzročio izvođač radova.

– Nama je odmah javljeno  i naše ekipe su odmah izašle, ali nisu mogle odmah pronaći kvar pa je to bio problem. Imamo više ekipa koje traže kvarove, uvijek su na raspolaganju i to se nije smjelo, niti moglo dogoditi, odgovorila je Malenica, a na Pavlačićevo opasku da nije rekao da nisu izašli na teren, nego da se sedam dana nije moglo pronaći gdje je kvar i da je njemu rečeno da nemaju radnika koji aparatom može utvrditi gdje je kvar, obećala da će provjeriti o čemu se radi.