KABA

Ovogodišnji Grin Fest prepun sadržaja za sve!

Poznati Grin Fest u organizaciji TZP Četiri rijeke, održat će se od 17. do 26. lipnja u Amfiteatru Duga Resa. Povodom dana grada Duge Rese organizatori su omogućili 10 dana vrhunske zabave. Očekuje nas puno sadržaja, koji su organizirani u nekoliko različitih tema. Sam festival je počeo dječjim danom i radionicama, dvorcima na napuhavanje i facepaintingom, a svakim danom nas očekuje sve više zabave i dobrih vibracija.

 

Za poznati dugoreški Grin fest pripreme su počele već na početku godine.  Grin fest se priprema cijele godine i  već na početku godine ideje su spremne. Ove godine nas čeka puno sportskih aktivnosti i koncerata. – rekao nam je direktor Turističke zajednice područja Četiri rijeke, Ivan Puškarić.

Festival započinje dječjim danom, zatim slijede utrke Grin Run i Grin Trail te koncerti Psihomodo Pop-a i Zabranjenog Pušenja. Tijekom prvog vikenda bit će i Beer đir- craft korner gdje će se moći isprobati petnaestak vrsti craft pive. Zatim slijedi kotlovina show i proslava 45.rođendana dugoreškog benda Magnusi.

Zatim slijede Dani tambura su 20. i 21. lipnja kada nastupaju TS Boemi i TS Skitnice, „Pozdrav ljetu“ će održati Srednja škola Duga Resa i dugoreške osnovne škole.  Na praznik 22. lipnja održat će se književni krug Damira Valenta Dade, pub kviz Dugorešanin te navečer koncert Kocka šećera.

Dolaze Dani bluesa, kad  nastupaju The Gigsonsi i Zamba & Vodoo Ramble, sajam OPG-ova, izložba radova DND Jozefina i na kraju slijede Dani Dalmacije kada nastupa Hari Rončević i festival završava koncertom grupe Dalmatino.

 

Veselimo se ovogodišnjem Grin Festu!