Noć prepuna adrenalina – FNC okupio najbolje, Vitasović izborio pojas prvaka

Noć prepuna adrenalina je iza nas. Gledatelji iz Karlovca, Rijeke, Zagreba, ostalih gradova, ali i susjednih zemalja pristigli su sinoć u Sportsku dvoranu na Rakovcu kako bi uživali puna četiri sata u vrhunskim borbama, u šestom po redu FNC-u. Pobjedu u zadnjoj borbi, teškoj kategoriji i pojas prvaka odnio je Ivan Vitasović koji je porazio Olia Thompsona ‘high kickom’

– Ovaj pojas kod mene – nema boljeg osjećaja. Stvarno se osjećam super. Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri. Protivnik je bio tvrd, sav respekt prema njemu. Nadam se da će biti u redu, popit ćemo kavu, popričati, kazao je Vitasović za Trend.

Noć je otvorila borba Karlovčanina Marka Vuković i Crnogorca Milenka Stamatovića koji je odnio pobjedu u drugoj rundi.

-Moram priznati da sam razočaran, pripremali smo se potpuno. Bio je plan da me ne baci, ali eto na kraju ne mogu skriti razočarenje. Vraćam se u dvoranu i idemo ispočetka, poručio je Vuković.

Uslijedila je jedina ženska borba večeri. Hrvatica Adriana Vuković protiv Brazilke Kathylen Rothenberg. Suci su jednoglasno odlučili da je Vuković nakon tri rudne pobijedila.

-Ja sam sretna što je gotovo, spremala sam se, ali nisam dovoljno vjerovala u sebe, vjerovala sam u svoj kut koji nisam baš slušala, ali sve sam čula. Oni su vjerovali da mogu to izvesti. Kad sam mislila da ne mogu više, zbog njih sam se trudila do kraja, poručila je Vuković.

Marin Mikulić pobijedio je Iliju Brkana nakon tri runde jednoglasnom odlukom sudaca. Ivan Sičana u prvoj rundi gušenjem je pobijedio Matea Bolfana koji je u borbu ušao s negativnim bodom jer nije ispoštovao vagu. Borba Stanislava Krofaka i Patrika Čelića otvorila je drugi dio večeri. Pobjedu je u trećoj rundi odnio Čelić. Vlado Neferanović nakon tri runde pobijedio je Vladimira Filipovića. Nakon 58 sekundi prve runde slavio je Vaso Bakočević tehničkim nokautom protiv Kirila Medvedovskog. Charlie Milner i Satoshi Ishii zapaprili su kraj večeri u pretposljednjoj borbi.  Pobjedu je odnio Ishii u prvoj rundi nakon 40 sekundi tehničkim nokautom.