U Mrežnici pronađeno tijelo nepoznate muške osobe

U nedjelju 19. lipnja, u večernjim satima, policija je zaprimila dojavu građana da je na slapu u naselju Svojići, općina Barilović, uočio mrtvo tijelo nepoznate osobe. Jučer, 20. lipnja, pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja i policijski službenici Policijske uprave karlovačke poduzeli su mjere i radnje traganja za osobom te su ubrzo u rijeci Mrežnici pronašli tijelo nepoznate muške osobe koje su izvukli iz rijeke.

Policijski službenici proveli su očevid, a u cilju utvrđivanja identiteta osobe i okolnosti stradavanja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

 Jučer u 15.40 sati u Ulici dr. Vladka Mačeka u Karlovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen pješak. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 30-godišnjakinja koja se nije obilježenom pješačkom prijelazu približavala sigurnosnom brzinom tako da može zaustaviti svoje vozilo uslijed čega je vozilom udarila 81-godišnjeg pješaka koji se kretao preko pješačkog prijelaza. Nadležnom državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava protiv 30-godišnje vozačice.